Affiliate geld verdienen met je eigen website

U kunt met een affiliate webshop producten op affiliate basis verkopen. Vanuit uw website zult u verwijzen met affiliate links naar de site van de daadwerkelijke aanbieder. U zult bij elke verkoop een bepaald bedrag ontvangen, de zogeheten affiliate commissie.

Met zo een eigen site kan dat geld verdienen op diverse wijzen worden gedaan. Eerder op deze pagina vond u al een link naar meer informatie. Het is ook mogelijk om affiliate marketing inkomsten te genereren via het inladen van feeds in uw webshop. Ik kan u het artikel affiliate marketing webshop aanraden wanneer u op zoek bent naar zo een PHP script. Dat artikel voorziet u van meer informatie over het gebruiken van een script voor het runnen van een affiliate webshop. U kunt direct na aanschaf van het script ermee aan de slag.

De kleuren van uw site kunt u makkelijk naar uw eigen smaak aanpassen. Heeft u problemen bij de installatie of het gebruik van het script, dan is de aanbieder goed bereikbaar voor vragen. Voordat u het script koopt kunt u eerst nog rondkijken op voorbeeld websites.